Recensies

Heeft u goede of minder goede ervaringen met M. Blokker Multiklus? Laat op deze pagina uw mening achter.

32 Comments on “Recensies”

 1. Marco heeft ons supersnel en vakkundig geholpen bij een mislukte zelfklus aktie van een toilet. Samen een nieuw toilet besteld en meteen een fonteintje erbij. Binnen een week had ik weer een nieuw, werkend toilet in de badkamer en een opgeknapte toiletruimte. Marco is een kundige, snelle werker die goed luisterd naar wat je nodig hebt.

 2. Op basis van foto’s snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

 3. Zie bij het complex waar ik woon vaak het busje staan van dit bedrijf, dus “men is kennelijk tevreden”.
  Dat klopt, want ik had een nieuwe kraan in de keuken nodig. In no time was het (vakkundig) geregeld door Blokker Multiklus.
  Naam om te onthouden.

 4. Vanmiddag ( vrijdagmiddag ) rond 14:00 uur was de afvoer van onze keuken verstopt. Binnen 1 uur was Marco ter plaatse en binnen een half uur was de klus op professionele wijze geklaard. Wij zijn blij dat hij dit – zo vlak voor het weekend – nog zo snel voor ons kon oplossen.

 5. Vandaag onze vijver leeggehaald en met zand gevuld. Prima werk geleverd. Deskundige mannen en uiterst vriendelijk. Wij gaan bij onze volgende klus weer naar Blokkermultiklus.

 6. We zijn heel erg tevreden over de wijze waarop onze verstopping in de keuken is aangepakt en opgelost.

 7. Uitstekende ervaring met ontstoppen van mijn regenwaterafvoer gehad..
  Keurige afspraak en info tarief.
  Bedankt voor de prima service!

 8. Ook ik ben een zeer tevreden klant. Ik had wat klusjes aan mijn stacaravan. Marco is een echte vakman en precies in zijn werk.

 9. Vervanging waterreservoir toilet; op zaterdag gebeld, maandagochtend reeds vevangen. Zeer snel en adequaat. Een goed vakman en vriendelijk mens!

 10. Onze dakkapel lekte! Marco gebeld! Snel en voor een schappelijke prijs is de dakkapel weer helemaal Top!
  Intussen al een aantal pittige buien gehad en weer helemaal droog binnen. Super blij mee!
  Marco wederom bedankt!

 11. Hadden lekkage dak badkamer. Zeer prettige communicatie met Marco. Nadat afspraken waren gemaakt was het prima en snel opgelost. Alles volledig conform afspraken gerealiseerd. Oude spullen zijn netjes afgevoerd. Prima vakman waarmee je zaken kunt (blijven) doen.

 12. Afgebroken afvoer netjes gerepareerd. Ook een kokend waterkraan naar tevredenheid geïnstalleerd. Een tevreden klant!

 13. Een verstopte riool in het weekend!
  Inderdaad een prima 24-uurs service.
  Vakmanschap en duidelijke afspraken.
  We kunnen de afvoer weer gebruiken.

 14. Laatst met de vorst en harde wind waaide bij ons een deel van de dakbedekking af. Het was een groot stuk dus we moesten er direct na laten kijken, om 9 uur belde wij Marco en om kwart over tien was hij bij ons. Hij heeft de schade bekeken , en zou zorgen dat het water dicht gemaakt werd met een zeil. Door de harde wind kon hij niet eerder dan zaterdag het dak op maar hij kwam wel ondanks dat het weekend was. Maandags kon hij beginnen met het herstellen van het dak. Keurig werk heeft hij geleverd en zonder maar een druppel water naar binnen te hebben gehad.

 15. Blokker Multikeus ingeschakeld voor een heftige verstopping van de keukenafvoer. Een voorgaand bedrijf kreeg het niet voor elkaar. Blokker Multiklus geeft niet zomaar op! Een hele lastige en moeilijk bereikbare verstopping. Blokker Multiklus heeft de juiste apparatuur en vakmanschap om de klus te klaren. Top!

 16. Natuurlijk op zondag een verstopte keukenafvoer met 12 man bezoek op komst.
  Gelukkig was Blokker Multiklus bereid die klus te klaren. Geweldig!
  En geen rommel achterlaten, perfect! Hartelijk dank voor de sbnelle service

 17. Heel tevreden met de manier waarop Marco onze verstopping heeft opgelost.Snel gereageerd en afspraak nagekomen.Aanrader!

 18. Vriendelijke mannen. Goede, harde, accurate werkers. Ben meer dan tevreden. Als ik nog meer klussen heb, dan weet ik wel wie ik weer vraag. Ik zal het ook doorgeven aan vrienden en kennissen.

 19. Ik voeg me bij alle voorgaande recencies,goede ,snelle service,zeker een bedrijf om bij anderen aan te raden.

 20. Keukenafvoer zat verstopt en nadat ik het zelf had proberen op te lossen zat de boel niet alleen nog steeds verstopt, maar lekte ook nog eens aan alle kanten …
  Volgende ochtend direct gebeld en een paar uur later was de boel gefixt. Er lekt niks meer en het loopt weer goed door. Snelle service, goede vakman!

 21. Vandaag riool ontstopt door de heren. Snelle service, goede apparatuur waardoor de verstopping snel verholpen wordt maar vooral ook 2 keurig nette en betrouwbare mannen. Die staan bijgeschreven in de telefoonklapper.

 22. wc verstopt maar zelfs in de avonduren kwamen ze snel en was het probleem snel opgelost.
  zie ik nu dat ze ook grote klussen doen? ik heb nog badkamerplannen dus wie weet.

 23. Zeer netjes gewerkt en keurig volgens afspraak alles geregeld. Een bedrijfom te onthouden voor een volgend klusje.
  bedankt voor de service.

 24. Marco heeft al eens eerder een klus voor ons gedaan, dat was naar volle tevredenheid. Bijv. enkele pannen op het dak waren stuk, deze heeft hij vervangen en meteen de rest ook bekeken. Dat blijkt allemaal in orde, hij doet niet meer dan nodig dus ook geen onnodige kosten. Afgelopen week was het toilet boven verstopt. Om 14:30 gebeld en om 16:30 stond Marco voor de deur. Probleem binnen 15 minuten verholpen. Hij heeft nog even gekeken of alles ook beneden goed wegloopt. Goed, snel en netjes, daar hou ik van.

 25. Om 08.30 uur gebeld en om 13.00 uur stond Marco met zijn collega voor de deur. Afvoer keuken liep niet goed door. Onder het huis is de verstopping gevonden en opgelost! Binnen 2 uur. Echt klasse!! Twijfel niet en schakel M. Blokker Multiklus in.

 26. Douchewanden en douchebak vervangen. Vakwerk, een prima prijs en snel gedaan.
  Precies wat je hoopt als je een klus laat doen.

 27. Marco voor diverse klussen gevraagd. Onder andere keukenaanpassing,aanleg buitenkraan en rioolverstopping! Het maakt hem niets uit. Alles naar meer dan tevredenheid opgelost!!!
  Goeie, blije vakman! Als er weer geklust moet worden, weet ik wel wie ik daarvoor vraag.

 28. Goed bevallen net werk,schuur en bijkeuken geplakt ziet er netjes uit
  Ook voor het ontstoppen van het riool was een fluitje van een cent met dit materiaal
  Dus voor elke klus Marco Blokker Multiklus

  Sim

 29. Goed bevallen netjes gewerkt duidelijk met afspraken , een vakman.
  Volgende klus bel ik weer bedankt!

 30. Een zeer goede ervaring met Blokker multiklus.
  We hebben een prachtig toilet gekregen, alle leidingen weggewerkt, door de professionele werkwijze.
  Gewoon top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Neem contact op

Wilt u gebruik maken van de diensten van Blokker Multiklus, neem dan contact met ons op voor informatie of een geheel vrijblijvende offerte.